Husmodeller

Nedan presenteras ett urval av Götenehus fritidshusmodeller som passar tomterna på Solberga 1:195. Du kan självklart sätta din egen prägel på huset. Kanske vill du spegelvända planlösningen, göra storstugan större eller ha ett extra sovrum? Vi vet att många även vill kunna lägga till ytterligare sovplatser i friliggande annexbyggnader på tomten. Placerar man dessa i anslutning till själva fritidshuset kan man skapa fina skyddade uteplatser mellan huskropparna.

Rammen

Tack vare den centrala storstugan med många fönster och högt i tak upplevs detta fritidshus ljust och rymligt. Köket är rakt placerat längs ena ytterväggen och storstugan gränsar till sovdelen med två sovrum. Entrésidan är på motsatta gaveln och här finns även wc/dusch och möjlighet till ett extra sovrum eller en myshörna. Detta fritidshus går utmärkt att kombinera med en annexbyggnad och kan då få skyddade uteplatser mellan huskropparna och extra sovplatser när det behövs.

Se mer

Roxen

Ett kubistiskt fritidshus med tydlig karaktär och ett generöst glasparti mot utsikten. Tack vare baldakinen skapas en skyddad uteplats. Mer än halva husets yta upptas av storstugan med den luftiga sällskapsdelen, matplatsen och köket i fil. Härifrån leder två glasade pardörrar ut till trädgården. Det finns ett mindre sovrum där du kan placera en våningssäng för fler sovplatser, och ett lite större föräldrasovrum. Från entrén på gaveln nås både wc/dusch och en praktisk klädkammare.

Se mer

Stråken

Ett klassiskt utformat fritidshus med öppen planlösning, där köket har en bardisk mot matplatsen. Stora fönster och högt i tak ger storstugan dess karaktär. Både från köksdelen och sällskapsdelen finns utgångar till trädgården och eventuella uteplatser. Tre sovrum på var sida storstugan och wc/ dusch vid entrén. Genom att lägga till en annexbyggnad kan man få fler sovplatser och även skapa skyddade rum i trädgården.

Se mer
Se alla husmodeller